+
Ladataan haku

Duck Tales Remastered
24.08.2013 - Kirjoittanut: RetroMake - Kommentit

Torstaina 15.8. julkaistiin  kauan odotettu WayForward Technologies:in kehittämä remake suositusta ja joskus jopa maailman parhaaksi peliksi tituleeratusta, alunperin Nintendo Entertainment Systemille julkaistusta pelistä nimeltä Ducktales. Monien mielestä, mukaan lukien itseni, Duck Tales onnistuu kaikessa ja on muutenkin loistava koska Ankronikka. Pääseekö silti tämä remake alkuperäisen tasolle?

Suurimpia eroja alkuperäiseen on tottakai uusitut musiikit, ääninäyttelyllä höystetty dialogi ja hieman pidennetyt kentät. Pelattavuus sekä juoni on pidetty aikalailla samana.


Piirrosmainen grafiikka
Ducktales: Remasteredin grafiikat ovat huikeat; siinä yhdistellään sarjakuvamaista ja värikästä, silmiähivelevän sulavaa ja karkkimaista piirrosgrafiikkaa, sekä modernia 3D-grafiikkaa. 3D-grafiikka ei tappavan herkullista ole, mutta peruskauraa.

Pelattavuus
Kuten mainitsin, pelattavuus on samanlaista kuin alkuperäisessä pelissä: Sujuvaa, sulavaa ja mutkatonta. Ei, peliin ei ole lisätty ylimääräisiä toimintoja nappien käyttämitä varten, vaan kaikki on pidetty simppelinä ja alkuperäiselle kunniallisena.

Musiikit ja audio
Musiikeista tuskin tarvitsee edes mainita, mutta mainitsempahan kumminkin. No, mitä voi sanoa, Amazoni, Kuu, Himalaja...mahtavia musiikkeja. Remaket on pidetty alkuperäisille kunniallisina ja helposti tunnistettavina, eikä niistä hirveästi valittamista löydy, toki jotain uutta oltaisiin kokeilumielessä lisätä, mutta kyllä ne menee loistavasti näinkin. Dialogien ääninäyttelijät ovat loistavia aksentteineen ja ääntelyineen. Toki jotkut dialogit ovat liian pitkiä, mutta onneksi dialogit voi skipata, jos haluaa.

Lyhyt peli
Okei, tässä tulee se huono puoli. Ei siis sisältö itsessään jää vähiin vaan pelin kesto on järkyttävän lyhyt. Ensi kertaa pelaavalla menee hyvässä lykyssä n.4-5 tuntia ja aiemmin pelanneella n.2-3 tuntia. Eli siis erittäin vähän. Toki peli haluttiin pitää vanhalle uskollisena, mutta pelattavaa saisi olla paljon paljon enemmän. Toki Ducktales menee pikkupelattavana, mutta ensikertaa pelatessa lyhykäisyys pistää harmittamaan.

 Plussat ja miikat 

+ Uskollisuus alkuperäiselle teokselle
+ Musiikit
+ Kontrollit
+ Grafiikat

- Lyhykäisyys
- Hieman liiankin uskollinen alkuperäiselle


8/10Mainio peli
Mainio arvostelu!

Itse peli oli tosiaan ihan hyvä, mutta uusia kenttiä tai muuta lisäpituutta olisi kaivannut.   


Lähetä viesti
Kommentointi on poistettu toistaiseksi käytöstä